В Памет на Никола!
Отиде си, но остави в сърцето неизлечима следа.
Ти ми показа значението на Любовта!
Ти лекуваше тъгата ми с целувки,
нощем заспивах от нежните ти милувки.
С теб чувства нови, красиви разпознах
и какво е да обичаш аз разбрах!
Ти ме научи да мисля „За нас”,
липсваше ми всяка минута, всеки час...
Не си представях и секунда без теб,
Ти бе за дълбоките ми рани лек.
Ти бе роза с остри бодли,
но никога с тях не ме нарани.
Ти бе всичко за мен,
осмисляше всеки Божи ден.
Бързах при теб, на топло да се прибера
и болката с любовта ти да успокоя.
Всичко диво в мен усмири
и искрено обичаше ме ти.
Обичах те по-силно от всичко на света,
за мен Ти бе моя единствена съдба.
Сега на гроба ти скланям глава
и от очите ми отронва се най-тежката сълза.
Една тъжна година без Теб. Аз винаги ще те обичам!
© Вес Жи Все права защищены