9 окт. 2008 г., 22:12

Ти 

  Поэзия
910 0 1
Ти


В главата ми върти се мисъл,
от много дълго време и боли,
причината за тази мисъл,
си ти единствен, разбери!!!


Всеки ден те виждам и усещам,
че към тебе всичко ме влече,
макар да знам, че няма да те имам,
сърцето ми не може да го разбере!!!


Искам ти единствено да знаеш,
че приятел имаш в моето лице
и макар на непознати да се правим,
аз запазвам чувствата си в моето СЪРЦЕ!!!

© Диана Станева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??