19 февр. 2009 г., 12:36

Ти... 

  Поэзия » Любовная
722 0 1
Поглеждаш ме, така невинно
с тези твои хубави очи...

Говориш ми и сякаш песен
гали мойте уши...

Усмихваш се с жарките си устни,
разтапяш мойте сетива...

Докосваш ме, настръхвам цяла
и искам този миг да замразя...

Щастлива съм, когато си до мене!
Щастлива съм! Изпълнена с живот!

Мечтая...
Грея...
Настръхвам...
Потръпвам...
Копнея...

Благодаря!
Благодаря, че ми върна живота!

19.02.09

© Поли Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??