Ти си луд от желание,
премалял от отдаване,
палиш огъня в мен
със горещи слова,
кипва лудо кръвта,
щом от мойто ухание
се завърта тъй диво,
отново светът.
Ти си моето слънце,
изпълващо вените
зажаднели за ласка
и шеметна страст,
ти си пулсът в кръвта
и горещо усещане,
живо, бясно препускане
в твоята власт.
Ти си луд от желание,
с тебе всичко различно е,
гледаш с поглед унесен
към мойте мечти,
запечатвам в сърцето си
нашето случване
и целувам те с обич,
защото... си ТИ !
© Евдокия Иванова Все права защищены
http://www.youtube.com/watch?v=bGYyBrNrvyA&feature=player_embedded