13 февр. 2011 г., 11:57

Ти 

  Поэзия » Любовная
625 0 1

Търся те, не те намирам!

Озъртам се - до мен те няма!

Идваш тихо и ме изненадваш!

Чувам леко в ухото ми да шепнеш!

"Обичам те" - чух и винаги ще го повтарям, защото на повика на сърцето си ще отговарям!

Отиваш си и пак си ти до мен!

Няма те, а пак те  чувствам!

Искам да си ти до мен и вечно дъха ти да усещам!

Мой, а понякога те чувствам чужд!

Ела до мен в чудния дъжд!

Ела, излей си ти любовта и вечно твоя ще съм отсега!!!

© Фатиме Тибер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??