21 сент. 2010 г., 13:56

Ти 

  Поэзия
589 0 6

Ти  

 

Не, не вярвам, че тебе те няма!

Ти си винаги близо до мен,

и подпряна на твоето рамо,

аз вървя през тревожния ден.

 

Ти живееш във всяка искрица

на безкрайното звездно небе,

на добрия приятел в очите,

и в туптежа на мойто сърце.

 

И в съня ми се спускаш отгоре,

щом самотна почувствам се аз,

за мечтите си с теб си говоря

и се смея за нещо на глас…

 

Ще си с мене, дордето съм жива

в този свят безпощадно суров,

ще ме пази от обич лъжлива

само твоята вечна любов!

 

 

© Христина Радомирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??