1 окт. 2013 г., 21:22

Ти 

  Поэзия » Любовная
641 0 0

Ти ме изпепеляваш

и не ми даваш миг покой -

искам, искам да си мой!

 

Докоснах любовта ти,

докоснах страстта ти

и жажда безумна в мен ти остана!

Как, как да се примиря,

че днес до мен те няма?

 

Ти - стихия, която не мога да спра -

ти за мен си другото име на любовта!

 

© Виолета Веселинова - Ил Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??