10 дек. 2013 г., 22:23

Ти 

  Поэзия
589 0 0

Боже, това май наистина си ти,

когато до мен се доближиш, дъхът ми спира,

чакам те, само се обърни и ми кажи:

"Искам те за мен, сърцето ми за теб умира!"

Страхуваш се може би, но помисли...

надникни в очите ми и виж пламъка, който ме раздира.

Влюбена съм в теб, момче, съмненията веднага захвърли,

чакам те, само се доближи и ми прошепни:

"Искам те за мен, сърцето ми за теб умира!"

Твоя съм! Когато в мислите си ти, светът ми спира,

застани до мен и страховете пребори

и ако си с мен, знай, за всяка болка забрави!

Мой бъди, мой бъди и път на любовта стори!

© Сара Сайдъл Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??