Ти...
Ти ще спреш,
ще ме погледнеш,
ще ме допреш
и ще забегнеш.
Ти...
Ти знаеш, че те обичам,
нищо, че не знаеш защо
след тебе аз ще тичам,
докато видим нещо общо!
Ти...
Ти просто си признай,
времето тече,
и само се предай,
бъди моето мече!
Ти...
и Аз!
Това е истината вечна!
И само бъдещето е пред нас!
© Ева Георгиева Все права защищены