12 мая 2007 г., 12:03

Ти 

  Поэзия
670 0 2

Ти

Слънчево момиче с пъстрите очи

Ти

Спаси ме от тъмните ми дни

Ти

Към небето погледни

И

сърцето свое с радост изпълни

И

Повярвай в своите мечти

 

Ти

Слънчево момиче с пъстрите крила

Ти

Ми даде отново радостта

Ти

Радост и подкрепа

И

Светлите мечти ми взе

И

Нощния покой от мен отне

 

Ти

Слънчево и топло в мен повярва

Ти

Когато беше черен моя ден

Ти

Тогава бе до мен

И

Събираше сълзите

И

Направи щастливи дните

 

Ти

Малко създание

Ти

Малко невинно човече

Ти…

И аз…

© Вяра Ангарева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??