2 сент. 2006 г., 11:57

ти 

  Поэзия
1210 0 3

Лицето ти... очите ти...
устните ти... тялото ти...
косата ти... ръцете ти...
кожата... уханието ти...

мисли кръжат навсякъде около мен...
ден след ден...
и будувам сам в нощта...
желаещ те безумно...
пленен от твоята красота...

дали се влюбих от глупост най-човешка?...
дали наистина си ти за мен...
дали искаш ме до теб?...

човек... едва ли!
ангел.. не мисля...
същество неземно... това си ти,
перфектно в цялата си същност!

прекрасни думи безброй ще изредя,
но с кои чувствата си точно да определя?!
всичко за мен си ти... това ще споделя!
...за теб готов съм да умра...

© Златин Тодорински Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Страхотно е
  • Сигурно прекрасна и щастлива е тази жена
    щом такива чувства предизвиква в тебе тя.

    Поздрав за стиха и усмивка през деня.
  • Прекрасно е! Браво! Любовта може би е наи-красивото нещо на този свят... Поздравления за стиха!
Предложения
: ??:??