Ти беше за мен радостта...
Ти беше за мен утехата в тъжния ден...
Но защо отдръпна се от мен?...
Отиде при нея...
И ме остави сама, свита в
тъмния ъгъл на стаята...
Защо играеш с чувствата ми?...
Аз страдам, а ти си щастлив с нея...
Боли ме, но все още те обичам...
© Наталия Благоева Все права защищены