27 авг. 2007 г., 10:10

Ти дойде 

  Поэзия
440 0 6
Т и дойде, с първия полъх на лятото,
с гласа, на стар познайник,
на смелите криле на ятото,
които бяха и предвестник и издайник!

Ти дойде, завесата повдигна,
с необичайни звуци, с пантомима!
И аз захласната, като "страдалката" красива!
Зовеше ме със тебе по жарава да премина!

Ти дойде и всичко омагьоса,
плени ми разума, сърцето взе със себе си!
Погледна ме с примамлива усмивка
и страстно и изгарящо изрече...
                        искам да те има...

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??