17 февр. 2017 г., 02:28

Ти и аз 

  Поэзия » Любовная
433 0 0

Горещо юлско лято,

вървим по пясъка сами,

чувства ценни като злато

на две влюбени души.

 

Аз по роклята кокетна,

със разпуснати коси,

ти по риза многоцветна

и много шарени мечти!

 

Морски бриз, вълни и синева,

птичи полет някъде далечен,

ти, аз и любовта

открихме своя пристан вечен!

 

 

© Ванс Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??