7 июн. 2009 г., 17:28

Ти и аз 

  Поэзия » Любовная
856 1 1

Ти и аз - два различни свята,

ти и аз - странно зависими един от друг,

ти - владетел на моето сърце,

аз - робиня в твойте ръце.

 

Ти и аз - с поглед един,

но в различни посоки.

Ти вярваш в себе си,

аз - вярвам в нас.

 

Аз - вече затихваща надежда,

повлечена от твойта сила,

подчинена на твойта власт,

ще продължавам да ти бъда робиня.

 

Ти - мой владетел

и моя болка вече,

толкова си близо

 и така далече.

 

Ти и аз - два различни святa,

странно зависими един от друг.

Ти, владетел мой,

аз, робиня твоя! 

© Тони Начева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ти и аз - два различни святa,
    странно зависими един от друг.
    Ти, владетел мой,
    аз, робиня твоя!

    Харесах! Поздрав!
Предложения
: ??:??