Вдъхновено от стиха на Laska (Ласка Александрова) – „Ти... или аз”
Синее небето,
а вятърът гали.
Скалите
със нежност целуват вълни.
Усмихва се слънцето.
Топло.
И с блясък.
Природата запя.
И ти със нея.
От радост...
Тъгата ти изтече
с последната сълза.
Обичам те!
Целуваш ме...
От щастие летим.
Ти и аз.
© Христо Костов Все права защищены