ТИ
Мълчаливо ме откри...
Мълчаливо ме изчака.
Мълчаливо ми се довери.
Мълчаливо прие съдбата...
АЗ
Мълчаливо се отдадох...
Мълчаливо си заминах...
Мълчанието си не обясних
и предизвиках куп въпроси...
А отговорът е прост:
Мълчаливо ме обичай!
© Ани Атанасова Все права защищены