ТИ
Когато си с мен...
си възторжен и див,
откровено вулгарен,
възбуден, красив...
Опознаваш ме -
с думи и жестове, наблюдение...
запечатваш всяко мое вълнение.
АЗ
Когато съм с теб...
съм смутена и мълчалива,
говоря само с тялото си -
гола, трептяща, игрива...
Опознавам те -
с устните, с ръцете,
с ударите на сърцето...
ТИ и АЗ - познаваме се,
а всеки път сме различни -
страстни и неприлични,
несигурни и романтични...
на Любовта - вечни ученици!
© Ани Атанасова Все права защищены
!