ТИ
Пак ме чакаш... (мълчаливо)
- изнервен, или примирен?
Търсиш отговори (търпеливо),
взираш се дълбоко в мен...
АЗ
Пак се връщам... (мълчаливо)
- изгубих ли се, или закъснях?
Въпросите посрещам търпеливо
и нося ти усещане за грях...
А моето усещане е... страх
- ще те обичам и ще се загубя!
© Ани Атанасова Все права защищены