6 февр. 2018 г., 00:52  

Ти идваш! 

  Поэзия » Любовная
441 1 0

Нашепва ми пустинния вятър
че идваш към мен
на гърба на уморена камила...

 

Тази нощ нямам нужда
от звездите небесни
за да намеря посоката към щастието!

 

Само за мен тази вечер
ще светят влюбено
изумрудените тайни в очите ти!

 

Когато имам твоята Любов
има ли какво да ми вземе Смъртта?
Тази хиена – обикаляща в лунната нощ!

 

Като удар с шамшир вятърът бие в лицето ми...
Донесете вода, да измия праха от целувките
с които Пустинята ме прелъстяваше когато те няма.

 

Ти идваш...

© Ангел Милев Все права защищены

Стихотворението върви великолепно в компания на Андалуска музика.

https://m.youtube.com/watch?v=62tSUVOd-bM

 

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??