Ти искаш ли да засадим небе? -
градината е вече влажна.
Калта, която ми харесва,
е тази, нашата си кал.
Ти искаш ли да засадим небе? -
Небе от жадни цветове,
небе, което да ни чака...
Небе във нашата градина.
И скитних бях,
с клошарите приятел,
заслушан в тъмни брегове
и за жените, и разводите...
И в разни заглушени клубове
с онези, изтупаните,
ВИП-ове - хе, хе...
типове,
вицове...
И там бях.
Обичам улиците,
знаеш,
защото те не искат нищо -
не искат някой лев за хероин,
не искат нито да ги рекламираш
и да ги правиш някои,
защото те са никои!
Випове - Хе, хе!!!
Паветата това ми даваха,
което ти ми даваш днес...
Обичам улиците в теб.
Научих нещо, май, все пак,
макар и днес да го отричам -
животите са и добри,
и лоши са животите, момиче...
Така че, ако някой иска
това, което е за теб,
не, моля те, не му го давай,
а дай това, което е за...
него.
Ти искаш ли да засадим небе? -
градината е вече влажна.
Градината сега ни чака
в небе да я превърнем,
цветно...
© Ясен Крумов- Хенри Все права защищены