Ти искаш нея!!!
Тя е твоят блян, мечта.
Макар по тебе вечно да копнея,
не, няма да се унижа!
Не очаквах обич, топлина,
но ти запали угаснала искра.
И зазвъня струната на любовта.
И чудя се защо излъга ме,
кому беше нужно това?
И думите прекрасни не зная вече,
истина ли са били или лъжа...
И толкова въпроси ме изгарят,
а отговори не намирам.
Очите със надежда се отварят,
но няма те, само в сънищата те откривам!
© Теодора Все права защищены