Недей да пазиш любовта,
тя като пясък между пръстите се губи
и сближава ни едва-едва,
наведнъж и двамата за да ни погуби.
Ако пък ли искаш, запази от нея,
чувството на трепет, на щастие... копнеж,
за да може някой идващ слънев ден
всичкото това на друга да дадеш!!!
© Ивелина Паунова Все права защищены