26 сент. 2007 г., 16:23

Ти каза ми... 

  Поэзия
698 0 5
Ти каза ми, че ме обичаш,
че желаеш да си само с мен.
Усмихна се и ме погледна,
както в онзи първи ден.

Ти каза ми, че все си чакал
Нея - красива, мила и добра.
И даже и не си очаквал,
че точно аз ще бъда Тя.

Ти каза ми, че се страхуваш
да не би да те оставя сам,
че ще ме прегръщаш и целуваш,
без да искаш нещо да ти дам.

Ти каза ми, че ме обичаш,
че за мене всичко ще дадеш,
че едничък знак от мене чакаш
далеч от всичко да ме отведеш!

© Врабчето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??