28 нояб. 2008 г., 23:47

Ти ли... 

  Поэзия » Любовная
913 0 1
 

ТИ ЛИ В ЛЮБОВ МИ СЕ КЪЛНЕШЕ,

ТИ ЛИ ДИШАШЕ С МОЯ ДЪХ,

ТИ ЛИ КАЗВАШЕ, ЧЕ ЩЕ  МЕ ОБИЧАШ ВЕЧНО,

ТИ ЛИ СИ МЪЖЪТ ИЛИ ВЕЧЕ ЧУЖД СИ МЪЖ??!!

 

И КАКВО? ДА ТЕ НАМРАЗЯ ЛИ СЕГА?

ПРИКЛЮЧИ ЛИ ТОВА, КОЕТО ЯВНО НЕ Е ПОЧВАЛО.

КАКВО БЯХ АЗ ЗА ТЕБ

                       - УТЕХА, ВЕСЕЛ СПОМЕН...

СЕГА - ТИ ЗА МЕН ЩЕ БЪДЕШ - КАКВОТО АЗ РЕША!

 

ОТ ВСИЧКО ДРУГО ЛЕСНО СЕ ЛЕКУВАМ,

НО НЯКОИ РАНО ПОВЕЧКО БОЛЯТ...

АЗ КАРАХ ЛИ ТЕ ТЕБ ДА ТЕ БОЛИ,

ТА ТИ СЕГА ДА МЕ БОЛИ СИ ПОЗВОЛИ?...

 

ЖИВОТЪТ Е БЕЗКРАЕН КРЪГОВРАТ.

ТУК, КЪДЕТО АЗ СЪМ ДНЕС,

ТИ ЩЕ БЪДЕЩ УТРЕ

И ТОГАВА ЩЕ СЕ ВИДИМ,

             И МОЖЕ БИ ЩЕ СЕ ОТМИНЕМ,

НО ВСИЧКО НЯКОЙ ДЕН ОТНОВО ЩЕ СЕ СБЪДНЕ...

© Соня Чакърова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??