Получих мацка във колет,
от тези, дето се надуват.
И въпреки, че съм поет,
знам, доста скъпо струват.
“Любими! Няма как да дойда!
Използвай тази, вместо мен!
Бъди щастлив! Не я напъвай!
Целувай нежно, всеки ден!”
О, Боже! Някой се бъзика
и отмъщава си с шега!
Един въпрос в главата цъка.
Коя? Коя? Коя? Коя?!!!
© Георги Стоянов Все права защищены