9 июн. 2011 г., 11:08

Ти ли си? 

  Поэзия » Любовная
611 0 0

Любов - ти ли си или не си истина за мен?

Чакам те непрестанно, искам те тайно и пристигна в моя ден!

"Любов ли си?" - това се питам още, щом тайно те погледна нощем...

Ти реалност ли си или не си, ти си само сбъднат сън, нали?

Толкова те чувствам близо - всеки божи ден!

Толкова те искам сляпо, че готова съм за теб за още ден...

Бъди ми любов, бъди ми мечта,

че самотата е най-нещастната!

Бъди ми истина, бъди ми светлина, по пътя на живота с тебе само искам да вървя!!!

© Фатиме Тибер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??