Ти ми обеща цялото време да бъде наше.
Да остареем двамата във него.
Да не съм сама в нощта!
Цял живот да пием с обща чаша!
Ти ми обеща!
Обеща ми вярност!
Обеща ми себе си докрай!
А днес си взимаш всичкото обратно
и моята душа ридай!
Ти ми обеща и аз ти вярвах!
© Маргарита Ангелова Все права защищены