На гроба ти не ще заплача,
отдавна зная - там не си,
не виждам образа ти в здрача,
а само в малкия ти син...
Сълзи недей от мен да чакаш -
последните излях нощес,
но не за тебе снощи плаках -
ти беше тук, а утре беше днес...
И нито смърт, не вярвам вече в нея,
не ще ни нивга раздели...
Душите щом в едно се слеят,
и минало, и бъдеще ще се стопи!...
T.R. 19.X.2009
© Теодора Арнаудова Все права защищены