Не ме харесваш, нито аз пък тебе,
но трябва някак си да се търпим,
обичаш да си център, да печелиш
внимание, възхита с твоя грим.
Любезна си понякога със мене,
но името ми все забравяш ти,
подведена от ползите за себе си,
аз съм от тези, дето спим-вървим.
Понякога ти вярвам, без да искам,
умееш и внушаваш ми доверие,
а после зад гърба ми се изкискваш,
ти пак си писа 6 по лицемерие.
© Ивон Все права защищены