7 сент. 2012 г., 14:15

Ти помниш ли... 

  Поэзия » Любовная
930 0 4

Ти помниш ли,  когато ти четях

от стиховете на една обикновена луда?

Обичаше и нея, а и тях...

И начин нямаше на бъде друго!

Тя правеше от думите кафе,

а пък кафето сипваше ти в чаша.

И пиехте го заедно с часове.

А след това научи те да плачеш.

Но помниш ли я още, ми кажи,

или забрави, както всяка друга?

Кафе не пиеш... нямаш и сълзи.

А лудата... все още си е луда!

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??