22 июн. 2013 г., 11:35  

Tи първа и последна си любов 

  Поэзия » Любовная
1084 0 5

Забравила съм всичките години.

Минали са толкова отдавна,

 сякаш никога не са били за мен.

Миналото ми е цяло празно,

нямам спомени за него - никаква следа.

Да бях те срещнала, когато съм родена

напразноq за да не пилея половин живот.

Ти пръв си в моята постеля,

завинаги ти първа и последна си любов.

 

© Росица Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??