То е дълбоко в твоето съзнание,
то е в дълбините на твоя организъм,
това малко създание
няма няма нужда от садизъм.
Животът му е на кантар
и всичко е в твоите ръце,
от теб зависи дали ще живее,
дали ще умре.
А кой ти дава права
да вършиш Божиите дела.
Времето тече и трябва да решиш,
чудиш се
дали грешиш.
То е дълбоко в твоето съзнание,
това малко създание -
или ще умре,
или ще бъде
твое дете.
(обмисли го добре)
© Йоана Бояджиева Все права защищены