Колеги ли са Тръмп и Цецка?
Разбира се. За месец време.
Пред президентската завеса,
с надежди са и то големи.
Колеги от различни класи.
Ако се срещнат след това,
какво ли Цецка ще му каже?
Въпросът още е в мъгла.
Тръмп е пес със остри зъби.
Напред е Цецка с две гърди.
Човещината се отвъди,
а глупостта се настани...
Американска дива мода.
С фенерче търся Диоген.
За своя полза и изгода
е властващият окрилен.
Измислиха ни сайт за клюки.
Сеирът прави чудеса.
Война печели се с победа,
народът губи от властта.
© Валентин Йорданов Все права защищены