Добра съм днес, душата ми е хляб,
в сърцето слънчев лъч кръжи.
Самоконтролът ми привидно слаб...
Не вярвам в благородните лъжи.
Подмамват бели, ангелски крила.
Дъги в очите ми преливат.
Ти само излъжи се и ела...
Те – ангелите, със любов убиват...
© Надежда Ангелова Все права защищены