Ти си
За мене ти си кат богиня,
даряваща ми свойта топлина,
даряваща ми обич и надежда,
даряваща ми свойта красота.
Аз се боря да те има,
да гориш като звезда,
боря се за теб неустоима
с мен да бъдеш в любовта!...
© Вал Герх Все права защищены