Ти си слънцето -
светиш за мен,
ден след ден топлина
ми даряваш.
Усмивката ти грей,
зрей и щастието споделено.
Определен си да бъдеш
мой спътник, будилник
на моята съвест,
вълшебник, спиращ сълзите,
рози, поднесени в делник.
Понякога си и грешник,
но пак те обичам.
Съдник съм, а боли ме
всяка твоя постъпка.
Войник си - защитник
на чест и семейство.
Богатство си в моята къща!!!
© Василка Ябанджиева Все права защищены