Ти си пъпка цвете,
нератворило листа!
Ти си огън лете,
подпалваща искра!
Ти си райско птиче,
с прикършено крило!
Ти си малко листче,
белеещо сред сиво!
Ти си ангел земен,
подмамващ дявол!
Ти си шепот нежен,
заключващ в затвор!
Ти си моята мечта,
сънувана нощес!
Ти си тук в есента
спасяваща злочест!
© Кремена Арменчева Все права защищены