Ти си
Видях те и веднага те познах…
очите плахи - пълни с добрина,
... устните прекрасни -
всяка вечер ги целувам.
Един-единствен жест
без дъх оставя ме за дълго…
Познах те… Аз те чакам
цяла вечност.
Дали ще се усмихнеш,
мое цвете.
Защо е мъката в очите ти?
Усмивката краси те
толкоз рядко. Обичам те!
Светът те плаши,
душата ти се моли.
Нима не виждаш щастието,
загледай се в очите мои.
Ръка пресягам, за да те погаля,
с нежна обич те заливам,
аз искам ти да си щастлива,
животът ми отново има смисъл.
А ти отскачаш…
Нима съм груб - прости ми.
Объркана си…
Дъхът ми спира занемял,
крещи във мене всяка клетка,
нима ще ме подминеш -
трудно,трудно е да бъдеш сам.
© Богдан Велков Все права защищены