19 июл. 2016 г., 02:30

...​Ти си моето усещане... 

  Поэзия » Любовная
970 0 6

...Ти си моето усещане...

 

 

От дъното на душата ми,

създадена и подарена ми от теб
са вдъхновени тези стихове и
летят крилата ни по посоката
на този буен вятър, наречен любов...


Обичам да те гледам всякак, но най- вече 
когато си заспал и когато ме приспиваш 
Не исках да те събудя! Прости на любовта ми

да те целуне нетърпелива...заспи отново в мен...

 и аз ще те прегърна, както ти ме прегръщаш,

за да се върнем в реалността...по - красива

от всеки сън и всяка приказка...
 
Знаеш ли, че със тази твоя светлина
огряваш ми сърцето..., деня и нощта...?!
Знаеш ли, че си моята поезия, вдъхновението ми

за всичко в живота, живота ми, ти си ми всичко! 

 

 

 

© Лили Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??