29 мая 2007 г., 07:55

Ти си тръгваш 

  Поэзия
579 1 4
Какво? Ти ме изоставяш?
Недей! Моля те, помисли!
Нима и за минута не осъзнаваш,
че без мен може и да боли.
Ти си тръгваш и небето плаче.
Слива се и с мойте сълзи.
Те се стичат по лицето солени
и могат да образуват реки.
Ти си тръгваш, ала почакай,
нима никога не си бил щастлив?
Мълчиш, но никога недей забравяй,
че с мен се чувстваше все по-жив.
Зная за другата, но какво да сторя?
Аз не приличам и тя не прилича на мен.
Нима мога любовта ви да оспоря
и да нараня твоя щастлив ден.
Ти си тръгваш! Ех, върви си!
Но защо вземаш и сърцето ми? Недей!
Ти си тръгваш! Дъждът вали си...
А сърцето ми продължава по теб да копней!!!


"Да обичаш дълбоко, значи да забравиш за себе си" Русо

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ти отново Анета!Ще се опитам да не забравям съвета ти!
  • Аз не съм съгласна с Русо!
    Не забравяй за себе си, момиче!
    Поздрави!
  • Да,аз отдавна продължих!Имаш поща!!!!
  • Не бива да държиш никой против волята му.
    Продължи напред. Поздрави!!!
Предложения
: ??:??