Ти си всичко за мен
Дали те е обичал друг така
както те обичам аз, не зная!
Една единствена си във света!
Повярвай ми! Аз друга не желая!
С теб и болката не ме боли.
Най-щастливият съм на земята!
Ти си всичко: моите мечти,
въздухът, небето и водата!
Аз за тебе дишам всеки ден,
всеки миг и всеки час копнея
винаги да бъдеш ти до мен!
Без тебе аз не мога да живея!
Пролетта в живота си ми ти!
Лятото със слънчева усмивка.
Есента със дъжд и със мъгли.
Зимата със снежната покривка.
Ти си всичко-моята съдба,
моята надежда, страст, желание!!
Моят свят във тебе е събран.
Ти си болка, нежност и страдание!
© Георги Иванов Все права защищены