7 сент. 2017 г., 15:38

Ти вече си моя 

  Поэзия » Эротическая
1003 1 0

Видях те със пръсти
и чух топлината,
опипах те с поглед,
настръхват зърната.

Изпивам дъха ти
ти дишаш от моя.
Вземи ми живота,
щом вече си моя...

© Атеист Грешников Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??