Ти закъсня
Протегнах ти ръка за прошка
и прошката на устните ти онемя.
Само с празни думи ме жигоса.
Плачът - безкрайно закъсня.
Не ме разсмивай с бледи устни!
Стоманените ти очи мълчат.
Ти закъсня. А ето, аз те пускам -
не помня за какво да ти простя.
© Сабина Петрова Все права защищены