17 дек. 2010 г., 19:15

Ти заслужаваш безкрая 

  Поэзия » Другая
1687 0 19

Всичко, което правя за теб, малко е,

много, много повече заслужаваш, зная.

Всичко, което ти давам

и мисля за теб - прашинка е,

ти заслужаваш безкрая.

Всичката моя любов ако ти дам,

ще е малко и няма да стигне,

 така е.

Моля за прошка, защото

сигурно мога и още, и още...

Прости ми, прости ми,

дано да успея да те обичам така,

че във този живот

нашите светли души

поне за миг във едно да се слеят.

© Татяна Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??