В онези тихи часове,
когато сам кафето си отпиваш ,
заслушай се във вътрешните гласове
и себе си започвай да откриваш!
Само в тези тихи часове,
възможно е да се усетиш друг,
сам да виждаш се лице в лице,
ти себе си да посетиш е лукс.
Ах, тези тихи часове,
единствено за тях мечтая,
изпълва ми се цялото сърце,
намирам в себе си безкрая!
© Ирина Пачелиева Все права защищены