21 авг. 2011 г., 23:44

Тихо! Обичам те. 

  Поэзия
1059 0 5

Едно малко,

тихо

"обичам те"

твърдо отстоява

своята позиция.

Макар слабо,

макар в кьошето,

макар сломено и повалено,

със свити колене,

само,

почти загубило вяра

в силата си,

то се разстила

по вятъра

и те целува.

То съществува.

-Тихо! Обичам те.

 

21.08.2011.

© Милена Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??