Ураганен въздух,
пясъчно съприкосновение,
небето вае златни нишки,
изгрява тихо вдъхновение
със кармени въздишки.
Шептят тополи и баири,
понасят те в словесен ритъм,
къде започва – свършва взорът
на всичко твое свято:
... да те питам?
© ЛЪЧИСТА Все права защищены