Тихотворение.
Тихо нека е в главата,
и в сърцата.
Леко да е на душата,
светлина.
Близки някак са лицата,
тъмно сини – небесата,
простота.
Няма нужда от мечти,
днес е днес,
а утре спи.
03/17/2012
софия-офис
© Братан Все права защищены