8 окт. 2007 г., 12:33

Тик-туп, так-бум... 

  Поэзия
785 0 11
     Тик-так,
     Тик-так
     Какво чакаш?
... Мен вече да ме няма?...
... да бъда само гръдна рана?...
... Капка зов у мен... да бъда няма...
... да стана бездна, непрогледна яма?...

     Бум-бум,
     Туп-туп
     Какво ли още искаш:
   Да спре сърцето...
... да обича... или да не може...
... Дъжд по лицето?...
... Не, това е само мокра кожа.

      Тик-так,
      Дум-дум
   Спирам до тук!
   Ти продължавай...

© Вечерница или Зорница Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??